Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ghost Recon Future Soldier Kinect πληροφορίες και Video


Κατά την διάρκεια της Ε3 παρουσιάστηκε και είδαμε κάποιες πληροφορίες στο Ghost Recon Future Soldier, και πραγματικά έμεινα έκπληκτος και έπιασα τον ίδιο μου τον εαυτό να γεμίζει από χαρά, και ανυπομονούσα να παίξω και εγώ με αυτό το παιχνίδι που αναιρεί τα όσα ξέραμε έως τώρα για το Kinect , διότι η εξέλιξη του Kinect συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει και στο μέλλον. Στο Ghost Recon Future Soldier θα είναι εφικτές οι
φωνητικές οδηγίες αλλά θα αναγνωρίζονται επίσης και οι κινήσεις του σώματος και των χεριών. Μπορείς να επεξεργαστείς το όπλο σου που θα χρησιμοποιήσεις στην διαμάχη και με μια κίνηση των χεριών θα μπορείς να κάνεις "κομματάκια" το όπλο και να προσθέσεις σε αυτό οτιδήποτε επιθυμείς: διόπτρες και γενικά το όλο σώμα του όπλου. Αυτό θα είναι εφικτό είτε με φωνητικές εντολές είτε με gestures. Επιπλέον με την φράση "optimize for range" το παιχνίδι θα φορτώνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το κατάλληλο όπλο και πιστέψτε με πως θα το κάνει ταχύτατα και ευφυέστατα.

Η έκπληξη που "έκλεισε" πολλά στόματα για την αξιοπιστία και για το μέλλον του Kinect ήταν το γεγονός που κατά την διάρκεια της παρουσίασης του παιχνιδιού έγινε γνωστός και ο τρόπος που θα χρησιμοποιούμε ένα όπλο για να πυροβολήσουμε. Για την ακρίβεια ο παίχτης έπρεπε να σημαδέψει κάποιους ξύλινους στόχους και να πυροβολήσει. Η κινήσεις που είδαμε στο Video είναι οι εξής:

  • Κρατάς τα χέρια σου όπως όταν κρατάς ένα όπλο για να σημαδέψεις.
  • Ανοίγεις το δεξή χέρι για να πυροβολήσεις .
  • Για να γεμίσεις το όπλο σου με πυρομαχικά δεν έχεις παρά να βάλεις το αριστερό σου χέρι πίσω από την πλάτη σου και έτσι να κάνεις το γνωστό reload.
  • Επεκτείνετε το χέρι σας μπροστά και μετά πίσω για να κάνετε zoom με την διόπτρα.
  • Μετακινήστε το χέρι σας όπου θέλετε ώστε να κοιτάξετε τριγύρω.
Παρακολουθήστε το Video E3 Ghost Recon Future Soldier kinect

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου